Shadowbox av en korvlåda


Nu var det en tag sedan jag tog mig tid att uppdatera bloggen... men nu ska det bli bättring. Jag har iallafall skapat en del som kommer upp här inom kort.

Här är en Shadowbox som jag skapade till ett av alla roliga teman som presenteras på Skrotboken. Utmaningen var att göra om "skrot till GULD". Jag hade kvar en låda från i julas som det legat delikatesskorvar i. Lådan var av lite stadigare kartong och med några kompletterande kartongbitar till hyllor och mellanvägg, blev det till en shadowbox.
 
Rotade igenom lite lådor här hemma och hittade fler bra grejjer som kunde användas. En kristallkrona som var trasig på baksidan men den lyser fint med hjälp av ett litet batteri som är dolt på baksidan av lådan. Den lilla trälådan är en del från en adventskalender som jag färgade in och dekorerade med etikett utklippt från mönsterpapper. De små glasflaskorna som står i lådan med en liten gasvävstygbit, har också fått etiketter.
De små fotografierna är familjefoton som jag förminskat och skrivit ut. En liten minifotobok finns också på hyllan och en liten minilayout på ett dockskåps-stafli. Det är jag som är den lilla bäbisen som sitter i knät på storebror.
 
 
Flera guldkorn från de andra inspiratörerna hittar du på Skrotboken!
 

 
 

RSS 2.0