Ta 12 utmaning på Skrotboken


Den 12 januari startade en årslång utmaning på Skrotboken. Utmaningen bygger på siffran tolv:
Alternativ 1
Den 12e var månad tas minst ett foto; den som vill vara extra djärv tar 12, som sedan används för att skapa en layout; digital eller pappers, kort eller Art Journal. Det blir alltså ett nytt alster var månad.

När året är slut kommer du att ha 12 layouter/kort/Art Journals med fotodokumentation från året som gick.

Alternativ 2
Den 9e var månad presenteras månadens ord. Låt dig inspireras av dessa ord och använd minst ett av dem på ditt alster, oavsett om det är en layout; digital eller pappers, kort eller Art Journal.

Alternativ 3
Kombinera de båda föregående alternativen och använd både foto och ord på ditt alster.

Du kan läsa mer om utmaningen på Skrotboken.

Jag valde alternativ 3 för den första utmaningsmånaden och hade med mig kameran hela dagen för att skildra en ny helt vanlig dag.Småfotona är 4x4cm. Eftersom jag som vanligt inte lämnade tillräckligt med plats för dokumentation, skapade jag en liten dagbok i miniatyr där varje foto fått en egen sida med text.
Texten i dagboken skrev jag i små textrutor på datorn och skrev ut dem parvis i uppslag, skar ut dem två och två, sidan 1 och sidan två sitter ihop och är ihopvikta, sidan 3 och 4, 5 och 6 osv. Sen limmade jag ihop sid 2 med sid 3. sid 4 med sid 5 osv. Som pärmar tog jag en gammal scrapförpackning med fint diskret mönster dekorerade med rubons och bokstavsstickers samt lås och nyckelcharms. Pärmens baksida är bigad med ca. 4mm mellanrum. Till sist stansade jag hål för kjedjan.
Kommentarer
Postat av: Anna i Mossahus

Sidan kunde inte hittas=((

Är det försent att börja på den fast d. 12 redan har passerat?

2012-01-27 @ 21:49:13
URL: http://mossahus-scrapping.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0