Sötaste tomtenissen


När Simon var en liten plutt, bara ett par veckor gammal. Jag tog en hel serie bilder som jag tänkte använda till julkorten det året... 2002. Det var det året jag för första gången kom i kontakt med scrapbooking och min första layout blev scrappad... om ni vill se den jag gjorde av de här fotona 2002 kan ni bläddra längre ner i inlägget.På Skrotboken har vi skapat med filfolders som inspiration och jag har valt att skära till ett av bakgrundspapprena i den formen. Till dokumentationen har jag gjort en ficka där ett kuvert med dekorativ kant fick stå för inspirationen. Själva fotot är sandpapprat runtom för att få ett lite slitet utseende. Pepparkakshjärtan av kork med chalkad kant. Snöflingorna på dokumentsfikan är av filt... och på fickan finns ytterligare plats för dokumentation på en tag i en lite minipåse... och så nägra detaljbilder.


Här är layouten jag gjorde i slutet av 2002. Många foton på en layout, då gjorde jag många dubbel layouter också, oftare än idag. Här har jag testat och lekt med olika tekniker på diaramar.På detaljbilderna ser man de olika materialen.. något fluffigt snöigt pulver har jag strött över en diaram och dekorerat med dekorationsknappar i snötema, en ram har blivit beströdd med micropärlor i silver och en liten hjärtecharm..... grovt silverglitter, en liten bit silvernät och kristallstjärnor.. den sista diaramen är embossad i ett tjockt lager rött och sedan krackelerad.

Det var lite från mina tidigare layouter.. men om ni vill få mer inspiration av vad ni kan göra med inspiration från filefolders ska ni kika in på Skrotboken för massa idéer.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0