Julkort
I helgen fick jag en liten stund över och skapade några julkort. Vet inte varför jag är så dålig på att använda mina alla motivstämplar... kanske är de för väl packeterade i olika lådor. Här har jag dock använt mig av digitala stämplar, några är sådana man får med i kortskapartidningar andra är bilder jag scannat in och gjort om lite i datorn för att få en svarvit "stämpel". Det är praktiskt med digitalstämplar, man får ju den storlek man själv bestämmer. Har skrivit ut dem på kraftigare kartong och färglagt med promarker pennor. Älskar de pennorna!Först ett kort med en liten tärna sparsamt färglagd, stjärnorna har fått ett lager glitter också.
I ena hörnet monterade jag flera lager papper i gammal sliten look, rullade upp hörnen så att de olika lagren tittar fram.Stansade ut ett par blommor från tidningspapper och monterade i lager med en grön blomma som bas och en guldig genombruten blomma mellan rosen och tidningspappret. En liten guldig snodd som en extra detalj
Flicka med lykta, snöflingorna är lite puffiga. De är målade med en snöpenna från Panduro som man sedan värmer med en embossingförn eller över en brödrost så puffar färgen lixom upp.Flicka med katt som sitter och tittar ut på stjärnhimlen, några av stjärnorna fick bli bling-stenar. De röda bären i girlangen är glitterprickar.. syns lite dåligt på bilden, även ett av pappren fick en kant av distress glitter.
Ett gäng charmiga snögubbar.. här har de röda näsorna fått lite glitter på sig och snöflingeknapparna har en liten dutt pearlmaker i centrum.Nu ska jag börja lite annat julstök här hemma... skriva inköpslista, julstäda, ta in granen.. hänga upp de sista julstjärnorna... väntar hela familjen hit på julafton!

Tänk om ändå snön som äntligen kom får ligga kvar över jul... men det verkar tveksamt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0