Simons 8-års kalas


På Simons 8års kalas var det fullt ös från början till slut.. piñata, lek o bus och många foton blev det. För att få med så många som möjligt gorde jag ett litet dragspelsalbum med plats för 10 foton. Enkelt dekorerat med en glitterram, av lim och lös glitter, runt varje foto och bildtext skriven på stickertags.Lite mer dokumentation finns i tagfickorna som är tillverkade av en toarulle. Jag plattade till toarullen och klippte av den på mitten, limmade ihop botten och stansade ut en halvcirkel i främre överkant så att man bättre ser det som är inuti.Dekorationer jag använt är bl.a. ituklippta glitterblommor i starka färger som bättrades på med ytterligare glitter (syns lite dåligt på bilderna hur mycket det glittrar.)  I vänsterkant och överkant stansade jag hål och satte dit vita öljetter i två storlekar. Och eftersom temat på kalaset delvis var Star Wars - fick tre Star Wars-confetti bilder bli inramade med stora silver ringar (jag tror de ringarna kommer från ett gammalt skärp)
Jag gjorde hål i det övre pappret och rullade upp kanterna för att göra plats för fotoboken och tagsen... bakgrunds pappret är även dekorerat med skruvbrads lite här o där.

På Skrotboken har fler andvänt sig av saker du hittar i badrummet! Titta in där så får du fler tips.Till minne av Camilla
En layout skapad med mycket känslor.. fick ta flera pauser då tårarna bara ville välla fram.
Min syster gick hastigt bort i en härnblödning för två år sedan. Det känns fortfarande så overkligt.

Här har jag formklippt två olika mönsterpapper och klippt ut en ram från ett tredje. Banderollen (MME) är kantat av bronsfärgat glitter vilket syns lite dåligt på fotot. Även rosorna är urklippta från ett mönsterpapper (MME). Dekorationer med änglar finns i papper, brads och en silvercharm.Titta in på Skrotboken för att se finstämda alster med änglar som tema.

RSS 2.0