Simon i blåsväder och bloggpartyvinnare!!!Idag är det Sveriges nationaldag och det firas på Skrotboken, ta dig en sväng dit och inspireras av alster med vimplar. Passa på att tävla om två par Silverörhängen, design silversmed Caroline Liljeblad, på Skrotboken. En vinst sker genom utlottning, en utses av juryn på Skrotboken som består av inspiratörs-teamet! Du har på dig till den 19 juni. 

Tidigt i våras när snön precis hade smällt undan.. köpte Simon en "en väderstation" för sina ihopsparade veckopengar. Vi gick ut en långpromenad och Simon försökte fånga in de starkaste vindarna med sin utrustning, men som mest blåste det 6.7 m/s. Visst är väl vindglasögonen coola.

Jag har klippt en formad ram av det svartmönstrade pappret och fäst på den gröna bakgrundspappret. De blå prickarna är en rest från ett annat formklippt papper med utstansade hål... det är alltså det som blev över i hålen.. Har rivit och knölat och nitat lite i pappret bakom foton för att få en liten ruffigare look.
En närmare titt:


Nu har jag uppdaterat Bloggparty inlägget med alla bidrag dit och även utsett de två vinnarna... bläddra vidare, så får du se!

Ha en underbart skön nationaldag. Nu ska jag ut i Solen igen.

Cissi


Kommentarer
Postat av: Marit

Hejnej, jag har inte den breda kvar, men jag har 2 smalare likadana.

Cirka 12-13 cm breda...

2010-06-06 @ 22:37:43
URL: http://maritsblog.wordpress.com
Postat av: Scraprookie

Ljuvlig LO.. alla detaljer och fotot!!! Tittar in fler gånger,du har så mycket fint här...

2010-06-09 @ 10:25:44
URL: http://scraprookie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0