Familjekväll på dagis och ett grattiskort.När Simon gick på dagis ordnade man en familjekväll där förädrar och barn skapade konstverk av hushållsrullar, glitter, paljetter, pinnar, silkespapper och allt vad det nu var. Dessa hängdes sedan upp i taket i tamburen likt en jättemobil, det blev så himla läckert. Här har jag inspirerats av färgena av de konstverk vi bidrog med under kvällen.

Titta in till Skrotboken så får du se mer färgstarka alster.De mönstrade pappren som ramen till konstverken och bården uppe och nere har jag formklippt efter mönstret i pappret. Fotomattan på stora fotot valde jag att göra i rå kartong för att framhäva känslan och färgen i hushållsrullen. Den är av en riktigt kraftig kartong (5 mm.) som har varit som baksida på ett litet block med mönster papper, kortade av den något genom att dra ett streck med kniv och rev sedan bort överflödet så att det blev en rå kant. Bakom fotomattan ett journailingblad som jag duttat pearl maker i två färger runt om. Dokumentation och datum på två tags som är fästa i kulkjedja, dekorerade med blingstenar. Stygnen som syns lite här och där är rubons. Självklart ramade jag in fotot på våra fina konstverk med ett band av paljetter... en liten dutt pearl-maker är det i mitten på varje paljett.Och så ett litet grattiskort till en av vinnarna i bloggpartyt.Tack för titten, snart kommer det mera. ;-)

OCH du har väl inte missat att det pågår en tävling hos Skrotboken där du har chansen att vinna ett av två par riktigt fina silverörhängen. Tävlingen pågår t.o.m. 19 juni. MISSA INTE!!

Kram
CissiKommentarer
Postat av: cattis

WOW!! Helt fantastiskt underbart och färgglatt! Me like!!Kramis!

2010-06-30 @ 16:45:13
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: AnnikaS

Hittade hit via pysselfeed, så mycket fina grejer du gör!

kram Annika

2010-07-06 @ 21:17:29
URL: http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0