Bröllop och fiskelycka!

Här har det varit fullt upp under maj... jobb.... jobb och så lite mer jobb. Var i väg på Landsbygdsriksdagen i Sunne tre dagar + en annan nätverksträff för landsbygdsutveckling två dagar innan. Himla intessanta träffar med många bra föreläsningar... men när man är borta så där 5 dagar från sina vanliga sysslor på jobbet, så kommer man lixom efter. Resten av månaden har tiden gått åt till att jobba ikapp... Phu och nu är jag det.

Och så måste jag bara säga TACK!!! Så himla kul att så många varit med på mina utmaningar under boggpartyt, UNDERBARA saker har ni skapat. Jag ska titta igenom alla bidrag ordentligt och senast lördag utser jag två vinnare! .-D

Lite har jag iallafall skapat sedan sist, här är två layouter som publicerats på Skrotboken under maj månad.

I maj hade Skrotboken bland annat bröllopsspecial - och jag passade på att göra en layout med bröllopsfotot på mamma och pappa som gifte sig 1961.
Fotot är monterat på kraftig karton/wellpapp som jag rivigt lite slarvigt och ruggat kanterna på runtom längs kanten på fotot. Marta Stewarts kant/hörn-stans har fått arbeta här runt två kanter. För att förstärka shabby stilen har jag rivit upp "glipor" i bakgrundspappret, ruggat kanterna occh sedan monterat bitrar av matchande papper bakom... och så en flygande fjäril med bling swirls.... kolla nedanför för fler detaljbilder.

... och så en layout med fiskelycka. Har börjat kolla igenom gamla foton som jag skrivit ut för länge sedan men ännu inte hunnit scrappats.. känns härligt att börja beta av den högen, finns många härliga foton där. Bland annat detta från när vi var och fiskade i Ammerån 2005 då Simon bara var 2,5... jag säger bara det.. jisses vad tiden flyger förbi.

Även på den här layouten har jag rivit och fodrat med matchande papper... har rullat upp kanterna lite så man ser den läckra röda baksidan. Runt fotona har jag dragit några penseldrag med vit krackeleringsfärg, sytt några stygn med pappsnöre och en liten fiskcharm fick sin plats på det lilla fotot..Titta in här för att inspireras av andra layouter och annat läckert skapat med fisktema.

Tack för titten... titta in snart igen så får ni se vem som vann de två priserna i bloggpartyt!!

Kram
Cissi
Kommentarer
Postat av: sara gerdrup

så fina saker du gör.

Kul att det var många som blev lika inspirerade som jag blev av din utmaning : )

2010-06-03 @ 19:21:40
URL: http://sara-gerdrup.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0