Glad i hatten!


Här är en layout jag skapade medan jag åkte runt i sverige med husbil i somras. Meningen var att den skulle vara ett bidrag till en av stellas kit-tävlingar men jag lyckades inte få den klar i tid... sen blev den liggande .. men nu har jag fått den klar till sist.
Fotot är från när vi var på power-meet i västerås, där Simon shoppade den här eldhatten som han fullkomligt älskade.

Har formklippt både cardstock och mönsterpapper... dom röda jumbobradsen med stjärnor är gjorda av enfärgade brads och rubons.Här kommer lite detaljbilder:Pappersremsor och band, lager på lager.. en bit av en bingobricka, häftklamrar, en nypa och rub-ons-stygn, uppruggade kanter som är chalkade med svart.
.. många detaljer ... och attans , ser det inte förräns nu ett T har trillat bort på texten Power Meet... måste fixa det på orginalet ;-)
Glad i hatten - två gula brads med "ena benet i luften", stickers alfabet som är målade med promarkers-, molnet är urklippt från ett mönsterpapper, hjärtat är rub-ons..
Sol och moln urklipp från mönsterpapper... jag har skurit längs utsidan av Simons hatt för att molnet ska komma bakom, pilen och texten och bilen är rubons.. lite orange bling, loopy-öljetter som text-tagen hänger i...
.. och sist själva texten. Har märkt att det ofta blir en sista utväg att skriva dokumentationen på just tags... glömmer lixom bort det och spar det till sist när all yta på layouten redan är upptagen.Mitt mål.... snart är jag där!!!


Äntligen en ny layout här ;-D
Förra året var inget roligt år... det hände massa tråkigheter, nära anhöriga som hastigt gick bort. Någonstans mitt i allt glömde jag bort att ta hand om mig själv. Vipps hade jag dragit på mig tio kilo.. ytterligare ska tilläggas. Jag var inte smal innan och hade länge kämpat för att komma under åttio, nu visade vågen på skrämmande 95 kg, kunde inte tro att det var sant... inte var det väl JAG på fotona Veli tog på mig på semestern. Varje januari och varje höst beslutar jag mig för att .. nä nu får det vara nog.. skriver in mig på viktväktarna och kämpar duktigt tills 6-7... ev 8 kg är borta.. sen har det varit tvärstopp ett hekto hit och ett hekto dit.. sen har jag tappat lusten och kilona var snart tillbaka igen.

I slutet på augusti såg jag en annons i tidningen.. dom sökte 10 testpersoner som skulle gå ner 10kg på en månad, och jag tänkte.. va tusan, jag ringer och kollar vad det är. Blev kallad till intervju och insåg att nä, testgruppen skulle inte fungera för min del, då jag inte bodde i stan skulle jag inte kunna delta på gruppträffarna. Men jag blev riktigt inspirerad och skrev in mig på viktcentret.. tappade en hel del redan innan jag ens startat på programmet. En stor del i det hela är att skapa sig en tydlig målbild och sätta upp ett tydligt datum-angivet mål. Låter man det ta den tid det vill .... så gör det gärna det.

Och, ja den här layouten är den jag gjorde för att få en riktigt tydlig målbild... (jag vet, jag ser en aning "galen" ut på fotona... men så är jag inte riktigt klok heller... hi, hi) nu har jag kommit en bra bit närmare mitt mål ... sen fotana är tagna i slutet på augusti har jag blivit 18kg lättare!!!

De tre tagsen under fotot. Där kan man läsa om mina mål...Nu ska jag iväg och köra ett lunchpass på Friskis!!

Ha de gott!!Födelsedagskort... igen!


Det här var ju lustigt... tydligen är det ungefär ett år sedan jag uppdaterade bloggen. Senast var när Christopher fyllde sex, nu har ha blitt sju... och ett kort fick han i år med.Här ska komma uppdateringar oftare från och med nu. Jag har inte skapat så mycket i år men några layouter har jag på mitt skrivbord som bara ska fotas ...RSS 2.0