En liten prinsessaWeDareYou-utmaning vecka 39:
"Skapa med någon annans foto. Pröva någon annans liv för en stund. Scrappa en sida åt någon annan."

Jag har scrappat ett foto till min syster-son vars dotter döptes i våras. Så kul att få scrappa tjejjigt för en gång skull.Färgerna gör sig inte riktigt rättvisa. Det var himla svårt att fota... allt glitter o bling blänkte..
Grungeboardbokstäverna är målade i silverfärg och så är dom beströdda med rosa glitter, vilket syns lite dåligt här, men syns mer IRL.
Hjärtpunchinellan är fint rosa... och det syns ju inte heller här..
Har använt en servett som var med i dukningen vid dop-fikat. tryckta söta fötter i guld.....och Isabelles dop 24 maj 2008 också i guldtryck från servetten.
Tillverkade bokstavstags som är uppträdda på gul-pärl-floss.
Jag samlar på minnen...Vecka 38:s WeDareYou-utmaning:
"Samlingar Samlar du på någonting så scrappa om detta, samlar du inte så scrappa om varför du inte gör det!!"

Och jag samlar på massor... mest sån´t som framkallar minnen. Biljetter, brev, vykort... slänger aldrig något av det. När jag var yngre hade jag massor av brevvänner och varenda brev har jag kvar... och när min mormor gick bort för 15 år sedan fick jag tillbaka alla brev som jag skrev till henne som barn. Så mycket minnen och händelser som blivit bevarade tack vare det... Och breven som mamma skrev till mormor under åren som hon inte bodde nära. Där kan man läsa om hur det var när jag och mina syskon var i bebis- och småbarns-åren. En riktig guldgruva.. =D

Här är min layout... inta så bra fotad. Men det syns lite bättre på detaljbilderna.
I den rosa filefoldern finns några gamla fotografier som min morfar tagis som ung. Inköpskvittot är från -63. Det är min morfar som köpt en Hongkongrock i affären där min mamma var anställd. Min mamma som ung på fotografiet.
I tagfickorna har jag stoppat kopior på brev, foton och andra minnessaker.
Klippte remsor av jounailing-lappen och placerade del av rubriken på den.
I mitten på strassblomman en svart blingsten.

Citat på tagen: "Vi minns inte dagar - Vi minns stunder".
Klippte ut serierutorna från journailinglappen, chalkade kanterna..

Födelsedagspresenter!!!!


Va... KOLLA BARA va mycket fint jag fått av mina vänner på forumet Allt om Scrap.

Minialbum i olika former, punchinella med stjärnor o hjärtan, fjärilar, urläckra filtdekorationer, nålar och knappar, thickers, stickles, dabbers... urläckra blommor, journailinglappar i massor, finfina piratpapper, massa olika stämplar ...WAOW...och underbara kort!
NI HAR GJORT MIN DAG TJEJJER!!!
TACK-kort


Idag är det sista dagen på mitt gamla jobb. Så inatt scrappade jag ett litet tack-kort till mina arbetskamrater..
Papper från Basic Grey´s senaste kollektion.

Innuti kortet är texten... Tack för den här tiden. Ni har fått mig att växa så att jag nu fått möjlighet att vandra vidare ut i Leader-världen.
Cyber friends...Så var det dax igen... för Jommas WeDareYou-utmaning, vecka 37 "Vänner. Vem skulle du vara utan dom. Scrappa om dina vänner. Vänner gör livet så mycket färgstarkare."

Var ju bara tvungen att scrappa det här skojsiga kortet som togs när Jomma hade sommarcrapträff i Ljusdal i somras. Undrar om det är Bodil eller Kicki som är fotograf? Kul hade vi iallafall. Såmånga härliga vännar jag fått tack vare scrappingen. Mina Cyber-vänner gör livet färgstarkare =D.

Här kommer till sist några detaljbilder:Ett misstag!!!? Dokumentlappen hamnade upponer... men med rätt rubrik blev det lixom rätt ändå.
Från Jommas kit är dom vita bokstavslapparna som jag monterade på olika färgad kartong, dokument-lappen och dom puffiga stjärnorna. På andra sidan stjärnorna var det ett snirkligt guldtryck, som jag inte ville använda, så här är det baksidan som jag dekorerat med stjärnknappar i gul tresp. grönt. Har använt den vågiga kanten från ett av dom dekorativa pappren. Dom puffiga bokstavsstickersen o stjärnorna kommer från Panduro."FUN" är urklippt från ett mönstrat papper där det stog massa ord huller om buller...monterat på röd och grön cardstock och fick en ram av en randig bård.... crate-paper. Symaskinen har fått jobba lite igen... men jag tycker nog det blev lite för mycket med den svarta tråden borde valt en annan färg... men..men sytt är sytt...
TACK ! För all respons ni ger mig. Jag blir så glad för alla underbara kommentarer!

KRAMAR i MASSOR till er ALLA!!!Min mamma - min hjälteVecka 36 WDY utmaning:
Gör en sida om någon som en hyllning till den personen. Scrappa om hjältarna i ditt liv.

Och mamma är min sanna hjälte. Hon dog i somras efter att hon fått en stroke tidigare i våras.
Den här lo:en är en hyllning till henne. Hon var alltid postitiv och glad.. alla möttes av ett leende. Hon var en kämpe och såg positivt på livet även i dom svåraste stunderna. Dokumentationen är skriven i den oranga "bågen". Jobbar på att få till mer handskriven dokumentation... men känner mig inte nöjd. Måste bättra mig och skriva snyggare. Dax att ta fram övningsboken tror jag. ; )
Detaljerna: Jag klippte itu blingblommorna och använde fyra av bladen till fjärilar.
Sytt o blingat lite på hjärtepappret....
Filtstjärnetag och så en såndär ituklippt blingblomma igen...
Klippte ut pippisarna och använde en tag som bakgrund.


RSS 2.0