Simon o Björnen Snille


Förra året åkte vi förbi Jokkmokk på semestern.. strax utanför fanns en jättefin rastplats där vi övernattade. På andra sidan vägen låg en liten souvernirbod/restaurang där vi var och åt på kvällen. Simon blev förälskad i den här underbara björnen som genast fick namnet Snille.

Det här är mitt bidrag till Stellas skisstävling-fyrklövern. ... rätt fri tolkning. ;~)
.. och här en liten närmare titt på rubriken:
.. och andra sidan..
Födelsedagskort till Fyrklövertävlingen


Här är mitt kort-bidrag till stellas fyrklövern-tävling.


Bollfrans, chipboard, skumsiffror, glittrig blomma, bling... rubons.. formklippt papper.

.. och en närbild..
.. och innuti finns en pengahållere ;~)Fint blomband i sammet och swirvlern är rubons.Några kort jag gjort under våren...


Jag har skapat några kort sista tiden men har inte visat dom här, så här kommer ett gäng..

Det här första var det jag gjorde som tack-kort till dagisfröknarna när Simon slutade dagis. Till hösten blir han 0:a dassare (kan man säga så)... Fröknarna fick en kasse böcker som avslutningspresent.

Framsidan o baksidan


.. och ett födelsedagskort...
.. ett till en scrapvän..
.. och det här är det sista..

Sommar 1970..Hittade ett gammalt foto i lådan... ett härligt sommarminne från min barndom. När moster från småland kom på besök, packade vi alltid bilen med picknick och badkläder och gav oss av till sjön Yngaren... det var tradition. Visst sken väl alltid solen från en klarblå himmel då. 8~D
Passade på att göra en layout till utmaningen som pågår på forumet alltomscrap. Vi hade en midsommarkalenderswapp och utmaningen var att använda dekorationerna vi samlat på oss där... och här har jag riktigt frossat både grejjer från swappen och annat som legat på lur i mina gömmor.
Lite närmare titt på detaljerna..


Blingstenar, sammetsbrads, blommor med struktur, punchinella, floss, chipboardblomknapp, spets, zigzag-band, baxil just the edges, nitar och stämplade swirwlar med akrylfärg.Noteringsblad, glittrig uggla är en 3-d stickers, alfabet från BG.. småtext dymo på cardstock, liten fjäril o blomma 3-d stickers...Glittrigt chipboardalfabet, två glittriga fjärilar, bollfrans... gul "wellpapp"..
RSS 2.0