PIF... dom två vinnarna är


I början av nästa vecka kommer jag att packa och skicka iväg två paket till vinnarna i PIF-utlottningen.
Lotterna är dragna och vinnarna är....


Sannasmamma och Nathalie.

GRATTIS!! som sagt senast i slutet på nästa vecka har ni ett litet paket i er brevlåda.

Nu är det er tur att lotta ut en PIF

Tack för alla era kommentarer!Jag ska måla hela världenKors itaket inte ett mönsterpapper i sikte... av någon anledning är det jättesällan som jag använder enfärgad cardstock som bakgrund. Men här har jag enbart enfärgat papper och så har jag gått loss på alla filtblommor. Det var rätt tjockt att scanna.. så ni får ursäkta skuggorna. Färgerna är mer klara IRL speciellt den gula.

image231

Vill du ha chans att vinna en av två PIF:ar som jag lottar ut på Valborgsmässoafton? Rulla ner till det inlägget och lämna en kommentar!PIFimage229

Idag fick jag en helt fantastisk PIF av MissMian i brevlådan! TUSEN TACK, du anar inte hur mycket jag uppskattar innehållet... fullproppat med gobitar!

För er som inte vet vad en PIf är, kan jag säga att det står för Pay It Forward. Det vill säga, MissMian hade en utlottning i sin blogg och skickade iväg till de som vann utlottningen och nu ska vi som vann i vår tur lotta ut en PIF!

Vill du ha chansen att vara med i utlottningen av min PIF? Lämna isåfall en kommentar i här i bloggen senast Valborgsmässoafton kl.20.00. Då drar jag två lotter som vinner varsin PIF.
Dom två som vinner förbinder sig att i sin tur ordna en utlottning ... ja ni förstår säkert  =DSnurrig i k(n)oppen..


Den blev klar till sist, layouten jag gjort efter Yvonnes fina skiss. JA, skissen är jättefin... vet inte vad man ska säga om mitt resultat. .. det blev inte alls som jag tänkt. men.. men.. ett foto blev scrappat iallafall.

Rubriken är frihandsklippt av brun filt och fastsydd med maskin (Den vita är stansad QK). Fjärilarna är gjorda av Chipboard-fotohörn som är målade och stämplade samt monterade med 3-d kuddar, kropp av paljettband och pärlfloss som spröt.
Siden och primablommor monterade med 3-d kuddar.. har "kladdat" med brun akrylfärg runtom som ramar in. Sammetsband som stjälk till fotot.

image225


image226


image227


image228
Ett gott skratt..


Tänk att jag fastnade på bild!!?..

Ja, man säger ju att "ett gott skratt förlänger livet"..  då borde jag leva för evigt ;~D.. skrattar mycket och ofta. Så hör ni ett gapflabb eka långt där borta ... då är det säkert jag. En gång fick jag springa tre varv runt skolan som straff för att jag bara skrattade heeeela tiden... men inte blev det bättre när jag kom tillbaka..

image224


Med sikte mot ett nytt år..


Nu har jag börjat beta av lite av dom äldre fotona som inte blivit scrappade än..

Hade väl tänkt göra en enkel och "ren" layout... men som ni ser så lyckades jag inte så bra ;~) det flög dit både det ena o det andra... även så bollfrans som jag har letat ihäl mig efter och till slut hittade jag lite i basfärger. Men jag saknar fortfarande bollfrans i knalliga klara färger, orange, cerise, gul och limegrön står högt på önskelistan nu.

image221

Formklippte ett bakgrundspapper, chalkade kanterna och klippte ytterligare ett brunt cardstock som "matta" till det uddklippta... (nå´n som begrep det där??

Lite detaljbilder:

image222

Många olika pappremsor bakom fotot.. Simon är mockaliknande sticker.


image223

Chipboard-siffrorna är målade med blå akrylfärg, chalkade bruna kanter och till sist stämplade jag swirvlar och sandpapprade lätt.


Prins hårfager..


Jaha.. så har jag liftat nu igen ;~). Den här gången är det Lilos lo "My Bird" som jag liftat i scrapliftstafetten på forumet Allt om scrap.

Simon var så "skön" i håret när han var liten..  och han hade en lång lugg ..här snyggt uppkammad till tupp kam.. Hi, hi..


image220En hoppig och färgstark layout..


Skutteliskutt... det var vad Simon ägnade sig mest åt när vi var på veteranbilsmarknaden i Eskilstuna förra året. Layouten är en scrplitt av Tezzans "Fri som en fågel" i scrapliftstafetten på forumet Allt om scrap.

image219Vår i luften


Nu har jag rotat runt i min fotolåda... en hel del gamla foton som aldrig blivit scrappade. Så här kommer en lo med foton från våren 2003. Varmt o skönt var det då i Mars och vi satt ute på bakgården och åt glass.

Den här lo:n är en scraplift av MariaS lo "Tulpaner" i scrapliftstafetten på forumet Allt om scrap.
Tanken var att hålla layouten lika stilren och fräsch som Marias.. men det hamnade visst lite fler dekorationer där.. att jag alltid ska ha så svårt att begränsa mig.

image215


Lite detaljbilder...

image214

Siden- pappers och filtblommor med stjälkar av filtband. Scalop-pappret har jag klippt och stansat hålen med hålpunch.image217

Thickersbokstäver målade med akrylfärg och dymo... swirvlen är en stansad grej som jag bestrukit med lim och strött glitter över.image218

Texten är skriven med med hjälp av dymo.. har använt bakgrundspappret och duttat lite fluidchalk över bokstäverna.Ett kort till mamma


... Jag fick en hälig RAK i min brevlåda igår! TACK Monnah för alla läckra dekorationer! Fick sån inspiration av dom underbara  primablommorna! Så ett litet kort blev det scrappat i går.


image213Var är min strömming?


En weekend i början av mars var vi (vi på jobbet alltså) upp till Lycksele på Landsbygdsriksdagen. Många spännande seminarier  i tre dagar. Det var härligt att äntligen få se riktig vinter ..  på söndagen smet jag och min kollega iväg lite tidigare. Vi besökte Lycksele djurpark, som hade extraöppet den här veckan. Ungarn här uppe hade sportlov nu. Nu hade ju inte jag packat några vettiga vinterkängor.. utan jag fick gå i mina "farmos-kängor" med höga klackar!! ..Och här uppe sandas det inte på trottoarerna.. så ni kan tänka er min gång... eller snarare så halkade jag fram med många OOOOIIIII.... AAAAAAAAH..... HJÄÄÄÄÄLP!! Lyckseleborna tittade med konstig blick på mig. Som tur var hade min vän rejält på fötterna så jag kunde stötta mig mot henne. Helskinnade kom vi till slut fram till djurparken. Jag tänkte att dom kanske hade någon typ av djympadojjor i sovernirshopen.. men inte då. I djurparken var vi helt ensamma besökare. Undrar om dom haft några besökare alls den veckan, för det var inte plogat och det låg  mer än en halvmeter snö som vi fick pulsa i runt parken. Men det var nog lika bra .. det bromsade iallafall lite när jag halkade upp o ner för backarna. Det var lite speciellt att gå där i parken vintertid, alla djuren var framme och tittade nyfiket på oss också. Sötast var ändå sälarna som var uppe på isen. En hoppade upp och lutade sig över staketet när vi kom... han undrade nog om vi hade någon strömming att bju´ på..


Här är en Lo "liftad" efter Millans "Tokiga Tjejjer"  i scraftliftutmaningen på forumet Allt om Scrap.
Kul att äntligen få använda vinterpapper o snöflingor =D... en hel del bling o glitter blev det också.

image211


En liten detaljbild...

image209


... och en närbild på rubriken

image210

Första layouten 2008


Tänk att jag äntligen fått till en layout.. kändes vansinnigt trögt att komma igång med scrappandet igen. Men nu tror jag att min lååånga scrap-block har släppt. Så nu kan ni nog räkna med att det dyker upp nya laouter här lite oftare igen.  =D

Här är Simon hos frissan allra första gången. Han är så otroligt "killig" i nacken.. bara man kommer åt minsta lilla fnissar han så man tror han håller på att dö. Jag har alltid snaggat honom hittills, men fått tagit det i 2-3 omgångar. Nu tänkte jag att det säkert skulle gå bättre om någon annan klippte... men icke... stackars frissan, hon hade fullt upp. Men vi fick ge upp innan hon kunde göra sista finputsningen...

image205


Närbild på textrutan

image206

.. en hel del bling blev det också..

image207


Ni ska veta att jag blir enormt glad för era komentarer!!! TACK snälla, jag behöver all pepping jag kan få nu!!

Kram
Cissi


RSS 2.0