Grattiskort till Christopher 5årEtt kort till Simons dagis-kompis som hade kalas i helgen. Här har jag provat mina nya Pro marker pennor.. dom finns i så himla många färger och jag vill ha alla 93!!! Tack för tipset Cattis!!

image177
Lite detaljbilder...

image178

image179


Detalj på insidan..

image180Grattiskort till Boel 40 årPapper från Bo Bunny, lite bling, spets o blommor. Texten är utskuren med min Craft Robo :-D

image175


image176

Septemberutmaningen på forumet Allt om scrap


Det här är mitt bidrag till skissutmaningen som var på  Allt om scrap i september.

image174


Jag vann tävlingen hos Skaparlusten :-D


Gissa hur glad jag är nu!! Bara äran att vinna värmer och att det sen var ett så fint pris: en scrapväska värd 1 000.-... STORT JÄTTETACK, Ilona på Skaparlusten.
Här ser ni mitt bidrag till tävlingen, man skulle anväda sig av mtl från något av månadspaketen i sept. och välja en av två skisser samt att ämnet skulle vara en känsla.

image170

..och här lite detaljbilder..

image171

image172

image173Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av min scrapvän Cattis Och det är ju alltid kul att få veta lite mer om alla pysslare där ute så jag antar så klart utmaningen!! ;-D

"Vem är det bakom pysselbordet, igentligen?"

"Sandy hittade så skojiga frågor på SIS (Scrap in style ) och kunde inte låta bli att apa efter dem.. tänkte gå in o utmana några bloggare att svara på de samma! "

Avsluta efter frågorna med att uppmana era scrap-vänner med något ni brukar göra för att hitta inspiration, eller bara ofta gör när du ska skapa.."


Jag scrappar helst när:
Jag är morgonpigg och kliver gärna upp redan vid halvsex för att få en stund för mig själv. Men när jag är inne i skapandet så blir det gärna hela nätterna också.. det händer att det blir nätter med bara någon enstaka timmes sömn.

Mitt pysselbord måste innehålla:
Så mycket som möjligt ;-). Jag river fram allt i detaljer som ev kan passa till lo:en som jag håller på med: band, brads, öljetter.. div dekorationer. Papperskäraren är ett måste, min crop a´dile (stavas det så?) är en ny favvo, lim så klart... Ja i regel är det ett berg av grejs på skrivbordet så jag får sitta vid matbordet som står intill, och scrappa.

Något icke-typiskt scrapbook-material jag använt i en LO:
Det händer ofta att det åker med något icke-scrap-mtl.. men det minst typiska är nog när jag använde vekeshållare från värmeljus :-D. Du kan se dom på "Riddar lo:en" jag skapat för scrapbutiken.

Medans jag scrappar så lyssnar/ser jag på:
Jag har tyst när jag scrappar.. på sin höjd står tv:n på i rummet intill.

Det jag vill berätta om är:
Jag vill berätta om livet, om oss som familj här och nu, om Simons upplevelser och utveckling. Samtidigt som jag också försöker berätta lite om min egen barndom och uppväxt. Jag vill bevara en historia som Simon kan gå tillbaka och läsa om när han blir vuxen. Jag ska göra mitt bästa att försöka berätta om dom han inte han träffa... hans morfar, farfar och farmor. Det känns viktigt.

Färgkombinationer jag gillar:
Mustiga starka färger inte pastelligt o gulligt.

Vad inspirerar mig?
Andra scrappare, läser massor av scraplitteratur; böcker o tidningar. Jag får ofta inspiration av speciella detaljer jag sett på kläder eller inredning.

Du ser ofta på mina Lo´s:
Jag använder ofta brads och öljetter, fluid chalk.. en hel del detajer.

Men du hittar aldrig..
Kommer inte på något speciellt... hmmm

Detta är pyssel- jag i ett nötskal:
Jag glömmer tid o rum när jag är inne i "scrapruset"..  att jag borde ta ett varv med dammsugaren och röja undan, glömmer jag gärna bort då ;-) Har pedantisk ordning i mina pyssel-lådor (dock inte på skrivbordet , eller i övriga huset ;-)
Blir lycklig av att skapa :oD.. Är en aning köpgalen och har svårt att låta bli shopping-knappen. VILL HA ALLT!

Min utmaning till er är:
Titta lite extra på detaljer när du går i en modebutik nästa gång.. eller bläddra i modetidningar/kataloger, kanske hittar du något som kan ge dig lite extra inspiration.

Kram till er Alla!! Och tack för alla fina kommentarer, dom värmer!!


Nu utmanar jag:

Cami
MariaS
Eléonore


RSS 2.0