Välkommen in i mitt vardagsrum..


Nu har jag äntligen fått min nya soffa.. älskar den!!! Den här så härlig att bara krypa upp och mysa i. Har varit ute och letat efter ett par stora plädar att lägga där också.. men hittade inga här i sta´n. Måste hålla utkik när jag åker på shoppingtur nästa gång. Eller är det någon som vet någon bra nätbutik? Glad för alla tips! :-D

image191

image192

image193

... Jag håller på och tömmer bokhyllan och ska sätta in belysning och lite fina glas där istället.. Hittills har Simon använt den till sina leksaker och böcker... men nu vill jag ha lite ordning där också.  Till höger om kakelugnen är det en öppning mellan vardagsrummet och matrummet (där jag har min scrapvägg) Hrm... det är lite rörigt där för tillfället... så inga bilder därifrån idag ;-)

En snöflinga är...


..vinterns Fjäril. Texten är skriven på OH-film med fonten "LDJ Christmas Troll" , sytt med maskin runtom. Metallbården har jag målat lite slarvigt med akrylfärg för att få en "sliten look" och så har  jag pudrat med MM´s vita glitter så det se riktigt frostigt ut. Bilden ger inte riktigt rättvisa.. svårt att scanna eftersom det är rätt bulkigt.
Hängeln o "tagen" är monterad med 3-d kuddar.

image190


En fröjdefull jul...


Ett kort skapat nu på morgonen...

image189

.. det blev lite mörkt i scanningen.

Tack för alla värmande inlägg!


Julkort som glittrar...


Idag är jag hemma med Simon som har 39 i feber.. han orkar inte göra så mycket mer än ligga på soffan och titta på film. Jag passade på att pyssla ihop ytterligare 2 julkort. Här är resultatet...

image185


image188Julkort i grått o rött


... och ett julkort till med hängelstämpel. Det hjärtiga pappret är vellum, hörn stansade av DaisyD papper... prickigt band Heidi S.. Motivet färglagt med pro-marker.

image186
TACK för titten!

RSS 2.0