Ta 12 februari, utmaning på Skrotboken


Skrotboken pågår en årslång serie:

Alternativ 1
Den 12e var månad tas minst ett foto; den som vill vara extra djärv tar 12, som sedan används för att skapa en layout; digital eller pappers, kort eller Art Journal. Det blir alltså ett nytt alster var månad.

När året är slut kommer du att ha 12 layouter/kort/Art Journals med fotodokumentation från året som gick.

Alternativ 2
Den 9e var månad presenteras månadens ord. Låt dig inspireras av dessa ord och använd minst ett av dem på ditt alster, oavsett om det är en layout; digital eller pappers, kort eller Art Journal.

Alternativ 3
Kombinera de båda föregående alternativen och använd både foto och ord på ditt alster.

Den här månaden valde jag att skapa enligt alternativ 3 men använde endast 1 foto och ett av orden.

Jag tog en hel serie foton när vi tog en härlig vinterpromenad i Söndags. Så det blir säkerligen fler layouter av dem. Simon är krasslig, hostar och har lite feber och har varit inne och liggandes i soffan sen ett par dagar (envisa basiller.. andra gången han är sjuk på en treveckors period) men nu behövde vi alla en nypa frisk luft. Det var härligt soligt vinterväder med grader strax under nollan.


Jag valde att skiva ut ett foto i panoramaformat en halv A4:a på längden, och stansade en uddkant längs nederkanten. Sen har jag lekt lite med mina promarkers och målat olika bruna nyanser runt fotot och tonat med blendern. Snöflingor och blingstenar...flera chipboard-bårder i över och underkant. En tag med februari-månad och datumet 12:e är inringat med pearlmaker.Nu ska jag gå och pyssla om Simon som ligger i soffan och känner sig hängig... 5:e dagen med feber och hosta.

Läs mer om Skrotbokens utmaning här.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0