Simon på hal is


Äntligen kom det lite vinter... fast just nu idag är det i kyligaste laget med över -20 grader. Men för ett par veckor sedan när vi fick första snön var vi och premiäråkte skridskor jag och Simon. Sist jag själv stog på ett par skridsor måste varit för över 30 år sedan, för Simon var det första gången. Här kom januaris månadskit från Mollys scrapbooking till användning. Härliga lekfulla papper och dekorationer. Till och med en del av en scrapförpackning kom till användning.... Texten "Snow day" och den lilla kartongbiten bakom Simon samt en liten rutig bit i vänsterkanten är utklippta därifrån.Här har jag även gjort ett eget mönsterpapper där jag skrivit texten till visan "Nej, se det snöar"...och efter vår skridskotur kom ett riktigt snöoväder. Snögubben är stämplad med svart färg och embossad med svart glitter och färglagd med promarkers.

I går hade årets Melodifestival premiär och på Skrotboken har det skapats med en låttext som inspiration, kika in där och se vad de andra har hittat på.


Kommentarer
Postat av: Lilla Pyssel Inger

Hejsan på dig Cissi:)Vilken underbar Lo med härliga färger och underbara bilder och detaljer du har fått med:)

Har tittat lite hos dig och du gör härliga alster som man blir glad av att titta på:) Du är så duktig på att använda färger:)Så kul att du tittade in hos mig och tack snälla för dina gulliga ord om mina alster det uppskattar jag mycket:)

Hoppas du kommer och hälsar på igen :)Ha en jättetrevlig helg :)Kramar från Lilla Pyssel Inger :)2012-02-11 @ 11:42:23
URL: http://scrappingmedinger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0