På skattjakt med Kapten Krok


En lo skapad för Skrotboken som den här veckan bland annat skapar till temat  "På resande fot".

Här är Simon på skattjakt i sin urtjusiga piratdräkt som han köpte på Legoland för egna pengar. Den ville han helst inte ta av sig på flera da´r. Här på Campingen i Danmark och helt inne i sin egenvärd, efter egenritad karta, går han och stegar upp var skatten ligger. En dansk dam står roat och tittar på och utbrister på bred danska "AEr der icke Kapten Klo"... reserverar mig för om danskan är korrekt ;-D.
Detaljbilderna är klickbara.


                           

Jag hittade ett scrappapper i mina gömmor med motiv av gamla kartor. Jag klippte ut några, chalkade kanterna och rullade ihop, knöt snöre runt.... en liten fartygs-charm får symbolisera båtresan över till danmark..

Layouten är inspirerad av piratkostymen med detaljer som guldband och brodyr. Kråset runt runda fotot har jag gjort av själva "brodyr-kanten" från ett tårtpapper som jag fäste med dubbelhäftande tejp på baksidan av fotot som är monterat på två lager kraftig kartong.

Och som vanligt upptäcker jag att det inte finns plats kvar för dokumentation... så den är textad på ett journalblad, nerstucken i en ficka som jag gjorde på baksidan av layouten. Jag stansade bort en halvcirkel från bakrundspappret för att man lättara ska få tag i och se se vart dokumentationen finns.

Titta in på Skrotboken där jag blivit inbjuden att gästdesigna under April
Direktlänkar till de teman jag skapat till för Skrotboken hittills: 
- På resande fot
- Skapat med läder
- Till påskriset

CissiKommentarer
Postat av: Lilo

Vilken urcool layout Cissi!!! Wow! Jag tänkte på Jack Sparrow först... men det kanske inte är så lämpligt för barnet att svärta sina tänder och dricka rom. ;)

2010-04-21 @ 21:48:37
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Vilken läcker LO! Lösningen på journalingen är verkligen suverän ...

2010-04-27 @ 21:00:44
URL: http://ullespyssel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0