Mitt mål.... snart är jag där!!!


Äntligen en ny layout här ;-D
Förra året var inget roligt år... det hände massa tråkigheter, nära anhöriga som hastigt gick bort. Någonstans mitt i allt glömde jag bort att ta hand om mig själv. Vipps hade jag dragit på mig tio kilo.. ytterligare ska tilläggas. Jag var inte smal innan och hade länge kämpat för att komma under åttio, nu visade vågen på skrämmande 95 kg, kunde inte tro att det var sant... inte var det väl JAG på fotona Veli tog på mig på semestern. Varje januari och varje höst beslutar jag mig för att .. nä nu får det vara nog.. skriver in mig på viktväktarna och kämpar duktigt tills 6-7... ev 8 kg är borta.. sen har det varit tvärstopp ett hekto hit och ett hekto dit.. sen har jag tappat lusten och kilona var snart tillbaka igen.

I slutet på augusti såg jag en annons i tidningen.. dom sökte 10 testpersoner som skulle gå ner 10kg på en månad, och jag tänkte.. va tusan, jag ringer och kollar vad det är. Blev kallad till intervju och insåg att nä, testgruppen skulle inte fungera för min del, då jag inte bodde i stan skulle jag inte kunna delta på gruppträffarna. Men jag blev riktigt inspirerad och skrev in mig på viktcentret.. tappade en hel del redan innan jag ens startat på programmet. En stor del i det hela är att skapa sig en tydlig målbild och sätta upp ett tydligt datum-angivet mål. Låter man det ta den tid det vill .... så gör det gärna det.

Och, ja den här layouten är den jag gjorde för att få en riktigt tydlig målbild... (jag vet, jag ser en aning "galen" ut på fotona... men så är jag inte riktigt klok heller... hi, hi) nu har jag kommit en bra bit närmare mitt mål ... sen fotana är tagna i slutet på augusti har jag blivit 18kg lättare!!!

De tre tagsen under fotot. Där kan man läsa om mina mål...Nu ska jag iväg och köra ett lunchpass på Friskis!!

Ha de gott!!Kommentarer
Postat av: cattis

Härligt att se dig igen! Och jag hejjar på dig! Synd att du inte bor i närheten då hade vi kunnat peppa varandra och tagit promenader...

Och en underbar härlig Cissi layout har du gjort! Ser framemot fler alster av dig!Massor av Kramar/Cattis

2009-11-10 @ 14:15:34
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: TesaB

Åh vilken fantastisk layout - både utseendemässigt och innehållsmässigt. Fantastiskt att du snart är där!!!

2009-11-10 @ 14:58:53
URL: http://tesasscrap.blogspot.com
Postat av: CillaT

Vilken underbart härlig och positiv layout=)Lycka till! Du måste väl nästan vara framme vid målet? 18 kg på ett par månader, inte illa!!!

2009-11-11 @ 14:37:47
URL: http://cillasinsida.blogg.se/
Postat av: LillBlomman

Vad härligt Grattis! Underbar lo också! Kramar!

2009-11-14 @ 15:47:29
Postat av: Julia

Vilken härlig motivation!

Har själv varit med på viktklubb.se och gått ner från ca 79 till 65 kg. Jag känner mig så engagerad.Om jag kunde scrappa skulle jag gjort det... undra om det är för sent att lära sig?Lycka till med viktresan!

2009-11-15 @ 01:09:12
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0